Αναγορεύτηκε επίσημα «Σχολείο Πρέσβης» του Ε.Κ. το ΓΕΛ Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 21:52 Αναγορεύτηκε επίσημα «Σχολείο Πρέσβης» του Ε.Κ. το ΓΕΛ Αμφίκλειας

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, αναγορεύτηκε επίσημα το Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας σε «Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Την τιμητική αυτή είδηση μετέφερε μέσω του διαδικτύου η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αμφίκλειας Παρασκευή Ρήγα, μοιράζοντας συγχαρητήρια στα παιδιά της για την εξαιρετική δουλειά και τη συνεργασία.

Στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο Βραβείο Ζαχάρωφ για την ελευθερία της σκέψης, συμμετείχαν οι Ευρωβουλευτές Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Κύρτσος, ο Γενικός Διευθυντής του Hellenic Foundation for European & Foreign Policy (ELIAMEP) & καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Παγουλάτος, η Αντωνία Ζαφείρη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα και μαθητές από τα Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ακολούθησε η βράβευση του ΓΕΛ Αμφίκλειας και ορισμένων άλλων σχολείων που υλοποίησαν με επιτυχία δράσεις στο Πρόγραμμα «Σχολεία - Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση