Το κράνος του έσωσε τη ζωή - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 20:45 Το κράνος του έσωσε τη ζωή - ΦΩΤΟ (φώτο: trikalanews.gr)

Πήγαινε για ψώνια και …έστειλε δικυκλιστή στο Νοσοκομείο.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σήμερα λίγο μετά τις 3:00΄ χθες το μεσημέρι επί της Ε.Ο Τρικάλων- Καρδίτσης, κοντά στο Νοσοκομείο Τρικάλων σημειώθηκε πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧΕ αυτοκινήτου, που οδηγούσε 44χρονη, με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός Τρικαλινός.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,  η 44χρονη που κινούνταν με κατεύθυνση τα Τρίκαλα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά και να μπει  στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης παρακείμενου super market, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να "καρφωθεί" στην πόρτα του συνοδηγού.

Στη συνέχεια ο άτυχος δικυκλιστής …προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Από τη ζημιά που προκάλεσε στο παρμπρίζ καταλαβαίνετε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν δεν φορούσε το κράνος του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Τρικάλων, περιπολικό της Τροχαίας Τρικάλων για την καταγραφή του συμβάντος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων για να ρίξει ειδικό υγρό στο οδόστρωμα.

Πηγή: trikalanews.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση