Ευχές από τη ΔΕΕΠ Φθιώτιδας ΝΔ στο νέο ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 10:52 Ευχές από τη ΔΕΕΠ Φθιώτιδας ΝΔ στο νέο ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Λαμίας

Διαβάστε τη συγχαρητήρια επιστολή της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Φθιώτιδας, που υπογράφει ο Πρόεδρος της Σπύρος Κωσταράς, προς τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

«Εκ μέρους του  διοικητικού Συμβουλίου  της ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΡΙΑΣ ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ καλή επιτυχία  και στον πρόεδρο του κ. Ηλία Κεφαλά καλή δύναμη ώστε να οδηγήσει τον σύλλογο σε παραγωγικό έργο με γνώμονα το συμφέρον των εμπόρων.

Σε μια συγκυρία και με αντικειμενικές εξωγενείς δυσκολίες, πιστεύουμε   ότι ο Σύλλογος με τις εμπεριστατωμένες θέσεις και προτάσεις του θα συνεχίσει να συμβάλλει ουσιαστικά στην ευρύτερη αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου μας.

Οι ημέρες που ζούμε απαιτούν την συνεργασία όλων μας για την προώθηση λύσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση