Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Φθιώτιδας: Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη χωροθέτηση των σκαφών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 14:14 Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Φθιώτιδας: Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη χωροθέτηση των σκαφών

Δελτίο τύπου για να ξεκαθαρίσει την περιοχή αρμοδιοτήτων των ανθρώπων του Λιμενικού, σχετικά με τα αλιευτικά καταφύγια και τη χωροθέτηση των σκαφών, δημοσιοποίησε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος.

Το θέμα ξεκίνησε από το Αλιευτικό Καταφύγιο Ραχών.

Όπως τονίζεται το Λιμενικό δεν έχει καμία αρμοδιότητα για το πως τοποθετούνται τα σκάφη στα καταφύγια, παρά μόνο για την αστυνόμευσή τους:

«Το τελευταίο διάστημα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας αλλά και συνάδελφοι μας έχουν δεχτεί παράπονα και κριτική για την χωροθέτηση των σκαφών στο Αλιευτικό Καταφύγιο Ραχών. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Νομού μας ότι εκφεύγει των αρμοδιοτήτων των Λιμενικών Αρχών η χωροθέτηση των σκαφών στο συγκεκριμένο Αλιευτικό Καταφύγιο Ραχών αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα Αλιευτικά Καταφύγια του Νομού μας. Αρμόδιο για τα Αλιευτικά Καταφύγια  είναι ο συγκεκριμένος φορέας διαχείρισης (Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας) που υπάρχει στον Νομό μας.

Οι αρμοδιότητες των Λιμενικών Αρχών σε αυτά είναι μόνο η αστυνόμευση τους.» 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση