Λαμία: Η Βελεσιώτου και η γάτα! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 07:51 Λαμία: Η Βελεσιώτου και η γάτα! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η αγαπημένη όλων Φωτεινή Βελεσιώτου και φέτος μας τίμησε με την παρουσία της στο 16ο Φεστιβάλ Οίτης χαρίζοντάς μας όμορφες στιγμές με την ξεχωριστή φωνή της!

Η μεγαλύτερη της φαν όμως, που δεν κρατήθηκε και ανέβηκε στη σκηνή, αποδείχθηκε πως ήταν μια μικρή γατούλα, που με τα παιχνίδια της με τα ηχεία και τα καλώδια της σκηνής, χάρισε χαμόγελα στο κοινό, αλλά και στη Φωτεινή που έδειξε να το απολαμβάνει...

Έτσι η ψιψίνα, αφού "έκλεψε" το 1 λεπτό δημοσιότητας που της αντιστοιχεί, έκανε τη βόλτα της και κατέβηκε πάλι για να απολαύσει από τη θέση του κοινού την αγαπημένη της τραγουδίστρια!

Δείτε το βίντεο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης, που "έπιασε" όλη τη σκηνή από την αρχή με το κινητό του και τη μοιράστηκε μαζί μας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση