Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε περιοχές της Στερεάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 09:30 Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε περιοχές της Στερεάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, αναμένεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, σε Αττική, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Κρήτη, Λέσβο, Χίο, Σάμο και Ικαρία, σύμφωνα με το χάρτη επικινδυνότητας που αναρτά η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας

«Στις περιοχές αυτές θα απαγορεύεται η είσοδος σε εθνικούς δρυμούς και δάση και θα πραγματοποιούνται αυξημένες περιπολίες από Πυροσβεστικές, Αστυνομικές και Στρατιωτικές δυνάμεις. Ταυτόχρονα το Πυροσβεστικό Σώμα και όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή.  Απευθύνουμε έκκληση προς όλους να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν ανάβουμε φωτιά για κανένα λόγο», ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση η υπεύθυνη Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Ανθυποπυραγός Τζίμα Ραφαέλα, από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το χάρτη επικινδυνότητας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση