Ναυαγοσώστρια έσωσε από πνιγμό 83χρονο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 08:08 Ναυαγοσώστρια έσωσε από πνιγμό 83χρονο (ΦΩΤΟ)

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Άναυρο…

Ένας άνδρας 83 ετών παραλίγο να πνιγεί σήμερα στον Άναυρο, καθώς έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30’ περίπου. Ο ηλικιωμένος είχε πάει για μπάνιο με τον γιο του. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα και φέρεται να ήπιε μεγάλη ποσότητα νερού.

Άμεση ήταν η επέμβαση της ναυαγοσώστριας Παρασκευής Σαμαρτζή, που βούτηξε και έβγαλε στη στεριά τον 83χρονο, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι να φτάσει το πλήρωμα, η ναυαγοσώστρια είχε ήδη βοηθήσει τον ηλικιωμένο να ανακτήσει τις αισθήσεις του, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση