Με Γεωργαντά η εκδήλωση στο Δομοκό για το πρόγραμμα LEADER/CLLD

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 09:52 Με Γεωργαντά η εκδήλωση στο Δομοκό για το πρόγραμμα LEADER/CLLD

Χρηματοδοτικά εργαλεία για μια Βιώσιμη ΎπαιθροΗ συμβολή του LEADER/CLLD στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές. 14 με 16 Ιουλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Δομοκού…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ, «Χρηματοδοτικά εργαλεία για μια Βιώσιμη Ύπαιθρο. Η συμβολή του LEADER/CLLD στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Δομοκού Ν. Φθιώτιδας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συμβολή του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου σε συνεργασία με το Δήμο Δομοκού, την Ομάδα Τοπικής Δράσης Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ ΟΤΑ και το Ελληνικό Δίκτυο CLLD/LEADER.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από 14 μέχρι 16 Ιουλίου 2022, με στόχο την ενημέρωση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και τη συμβολή του στις πολιτικές συνοχής του αγροτικού χώρου, τη συμβολή του LEADER στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές καθώς και για τις προοπτικές των τοπικών προγραμμάτων LEADER στη νέα προγραμματική περίοδο. Θα πραγματοποιηθεί και ξενάγηση σε έργα LEADER στην περιοχή παρέμβασης της Ομάδας Τοπικής Δράσης «Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ ΟΤΑ».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση