Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 09:10 Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή

Να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου οι έμποροι της Λαμίας, προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι θερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

«Ποτέ την Κυριακή», λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας

Ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Ηλίας Κεφαλάς, παίρνει θέση όπως και ο προκάτοχός του, για τις θεσμοθετημένες Κυριακές, υποστηρίζοντας ότι έχει αποδειχθεί πως είναι αχρείαστες και επιφέρουν μεγάλο κόστος για τις επιχειρήσεις.

Συνεπώς για την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου προς τα μέλη του είναι να παραμείνουν κλειστά.

«Ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του καθώς δείχνει έμπρακτα την προτίμησή του στα τοπικά καταστήματα και τοπικά προϊόντα και είμαστε βέβαιοι πως οι συνάδελφοι έμποροι γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών θα εξαντλήσουν τα περιθώρια στις τιμές , ελπίζοντας παράλληλα πως οι θερινές εκπτώσεις θα δώσουν την απαραίτητη ανάσα στις επιχειρήσεις τους», καταλήγει στη ανακοίνωσή του ο κ. Κεφαλάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση