«Πάγωσε» το Αχίλλειο από την αυτοκτονία 53χρονου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 14:23 «Πάγωσε» το Αχίλλειο από την αυτοκτονία 53χρονου

"Βούτηξε" στο κενό από την ταράτσα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας οπου νοσηλευόταν...

Τέλος στη ζωή του έδωσε το πρωί της Τρίτης (26/7) 53χρονος που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, πέφτοντας στο κενό από ύψος 12 μέτρων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 6:20’ το πρωί ο 53χρονος, κάτοικος εν ζωή Αχιλλείου Μαγνησίας, βγήκε από το θάλαμο χωρίς να γίνει αντιληπτός, ανέβηκε στην ταράτσα της πτέρυγας και βούτηξε στο κενό.

Επρόκειτο για πολύ γνωστό άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης με πολλές θητείες και εμπειρία στο χώρο και ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την περιοχή μέχρι τη Φθιώτιδα.

Την προανάκριση, για το τραγικό συμβάν, που έχει συγκλονίσει το Αχίλλειο και την τοπική κοινωνία, ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ενώ από τους αστυνομικούς αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση