Λαμία: Τροχαίο στα φανάρια της ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 08:06 Λαμία: Τροχαίο στα φανάρια της ΔΕΗ

Στα Επείγοντα διακομίστηκε προληπτικά ο ένας οδηγός.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 9:00΄ το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμενα στα φανάρια της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ο οδηγός του Peugeot 208 έβγαινε από Λαμία και επιχείρησε να περάσει απέναντι στον παράδρομο. Την ίδια στιγμή το αγροτικό κινούταν επί της εθνικής, με κατεύθυνση από Αθήνα για Δομοκό, με αποτέλεσμα να "εμβολίσει" το Peugeot.

Ο οδηγός του Peugeot δήλωσε ότι πέρασε με πράσινο και επικαλέστηκε και μαρτυρίες άλλων οδηγών που ακολουθούσαν. Ωστόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας είναι αυτοί που διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Το ευτύχημα ειναι ότι δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Όμως ο οδηγός του Peugeot χρειάστηκε να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του τροχαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση