Ελάτεια: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το θάνατο του Γιώργου Στάθη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 08:48 Ελάτεια: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το θάνατο του Γιώργου Στάθη

Μετά τον αδόκητο χαμό του εκπαιδευτικού Γιώργου Στάθη, η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο τα παρακάτω

Tην 3η Σεπτεμβρίου 2022 απεβίωσε ο Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας κ.Στάθης Γεώργιος του Βασιλείου.  Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ελάτειας την 4η Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:30.  Κατόπιν των ανωτέρω εισηγούμαι την λήψη απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για έκδοση σχετικού ψηφίσματος  όπως παρακάτω: 

ΨΗΦΙΣΜΑ 

Το δημοτικό συμβούλιο για τον θάνατο του Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας κ.Στάθη Γεώργιου του  Βασιλείου, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, και εκτιμώντας την  προσφορά του στον τόπο μας και ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού, να προβεί στις κατωτέρω δέουσες  ενέργειες. 

- Να εκφράσει τα συλλυπητήριά στην οικογένεια του εκλιπόντος 

- Να παραστεί αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου με επικεφαλής τη Δήμαρχο στην εξόδιο  ακολουθία του εκλιπόντος. 

- Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους της Δημάρχου και του δημοτικού  συμβουλίου. 

- Να εκφωνηθεί επικήδειος από τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας κ.  Μπαούρδο Κωνσταντίνο. 

- Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και  ηλεκτρονικό τύπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση