Έκρηξη φιάλης σε ψητοπωλείο στο Βόλο - Δύο τραυματίες ο ένας σοβαρά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 12:17 Έκρηξη φιάλης σε ψητοπωλείο στο Βόλο - Δύο τραυματίες ο ένας σοβαρά

Στο Θριάσιο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης…

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9:00 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, μετά από κλήση για έκρηξη σε ψητοπωλείο της οδού 2ας Νοεμβρίου στον Βόλο. Στο σημείο μετέβησαν ενισχυμένες δυνάμεις και, όπως έγινε γνωστό, δυο άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αλλαγής φιάλης προπανίου στην κουζίνα του καταστήματος.

Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος και τα χέρια. Σύμφωνα με το gegonota.news, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Θριάσιο.

Επίσης, τραυματίστηκε ένα ακόμη άτομο, ηλικίας 35 ετών, που φέρει εγκαύματα σε μικρότερη έκταση.

Από την έκρηξη, έσπασε η βιτρίνα και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο εσωτερικό του ψητοπωλείου, το οποίο αποκλείστηκε με κόκκινη κορδέλα για λόγους ασφάλειας.

Στα gegonota.news μίλησε η σύζυγος του 54χρονου ιδιοκτήτη:

«Από χθες το βράδυ η φιάλη είχε πρόβλημα. Δεν άνοιγε και καλέσαμε την εταιρεία που μας την αλλάζει. Σήμερα το πρωί ήρθε ο υπάλληλος και του είπε ο άντρας μου τι συνέβαινε.  Ο νεαρός προσπάθησε να ελέγξει την φιάλη μέσα στο μαγαζί και έγινε η έκρηξη. Το κακό ηταν πως ειχαμε ανάψει όλες τις ψησταριές με κάρβουνα και κάναμε ήδη προετοιμασία. Τότε ο άντρας μου μπήκε μέσα στην κουζίνα και άρπαξε την φιάλη που έσκασε για να την πετάξει εξω. Τον είχανε τυλίξει οι φλόγες», είπε η σύζυγός του. «Φωνάζαμε βοήθεια και τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται, δεν με ενημέρωσε κανένας τι συμβαίνει», ανέφερε.

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση