Άνοιξαν οι ουρανοί και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 08:22 Άνοιξαν οι ουρανοί και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σε Βόρεια Εύβοια και Φθιώτιδα τα μεγαλύτερα ποσοστά βροχόπτωσης…

Καταιγίδες και σφοδρές βροχοπτώσεις επιφύλαξε ο καιρός την 1η ουσιαστικά εβδομάδα του Φθινοπώρου στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το meteo.gr τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης κατεγράφησαν στη Ζαγορά Πηλίου (151,6 χιλιοστά όλη τη μέρα) και ακολούθησαν περιοχές της Μακεδονίας, όπως η Ημαθία και η Θεσσαλονίκη.

Και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όμως κατεγράφησαν υψηλά νούμερα βροχόπτωσης, όπως στην Ιστιαία που ξεπέρασε τα 45 χιλιοστά, ενώ στην Αμφίκλεια, έφτασε τα 33.

Δείτε το χάρτη όπου αποτυπώνονται τα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης όπως αυτά καταγράφηκαν από 451 μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ενώ  με κόκκινα στίγματα σημειώνονται οι περιοχές όπου ανιχνεύθηκε κεραυνική δραστηριότητα.

Η Λαμία «χτυπήθηκε» από την κακοκαιρία στις 05:30’ το πρωί με ραγδαία βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Συνολικά στη Λαμία το ύψος της βροχόπτωσης έφτασε στα 16,4 χιλιοστά. Την ώρα της καταιγίδας οι άνεμοι είχαν ένταση στα 29 χιλιόμετρα την ώρα.

Η θερμοκρασία στη Λαμία κυμάνθηκε μεταξύ 18,5 και 25,4 βαθμών Κελσίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση