Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά σε διασταύρωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:40 Λαμία: Τροχαίο με ντελιβερά σε διασταύρωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το STOP - Το κράνος έσωσε τον νεαρό ντελιβερά.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11:00΄ το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Λεωνίδου και Παλαιολόγου, λίγο πιο κάτω από το δημοτικό πάρκινγκ.

Ο νεαρός ντελιβεράς κατέβαινε κανονικά την οδό Λεωνίδου, όταν την ίδια στιγμή ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν επί της Παλαιολόγου παραβίασε το STOP.

Ο δικυκλιστής προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά δεν τα κατάφερε,  με αποτέλεσμα να πέσει με το μηχανάκι στην πίσω πλαϊνή πόρτα του αυτοκίνητου, σπάζοντας μάλιστα και το τζάμι της πόρτας.

Το ευτύχημα είναι ότι ο νεαρός φορούσε κράνος και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο φρόντισαν τα επιπόλαια τραύματά του, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να διακομιστεί στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, αφού όπως είπε αισθανόταν καλά.

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Δείτε βίντεο από το σημείο που έγινε το τροχαίο.

Δείτε και φωτογραφίες από το τροχαίο στη συμβολη των οδών Λεωνίδου και Παλαιολόγου στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση