Στη ΜΕΘ του ΓΝ Βόλου χαροπαλεύει 19χρονος οδηγός μηχανής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 07:50 Στη ΜΕΘ του ΓΝ Βόλου χαροπαλεύει 19χρονος οδηγός μηχανής

Σοκ στη Νέα Δημητριάδα από φοβερό τροχαίο ατύχημα με σοβαρά τραυματία 19χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος χαροπαλεύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:00 χθες το πρωί. Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν δυνατό θόρυβο και όταν βγήκαν έξω στον δρόμο αντίκρισαν εικόνες καταστροφής. Μία μηχανή μάρκας Yamaha ήταν σμπαραλιασμένη πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου είχε ακινητοποιηθεί αφού προσέκρουσε πρώτα σε μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων.

Ο οδηγός της ηλικίας 19 ετών βρισκόταν βαρύτατα τραυματισμένος στο οδόστρωμα, σε απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων από το σημείο του ατυχήματος, μπροστά από κομμωτήριο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στο τροχαίο είχε εμπλοκή και δεύτερο όχημα, ένα ΙΧ μάρκας Hyundai, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο στην αριστερή πλευρά της οδού Δημ. Πολιορκητού, με μεγάλες ζημιές, το παρμπρίζ θρυμματισμένο και το μπροστινό αριστερό μέρος διαλυμένο.

Ο οδηγός ηλικίας περίπου 55 ετών είχε τραυματιστεί ελαφρά στον σβέρκο και δεν απαιτήθηκε να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση