«Παγωμένη» η Λάρισα από τη δολοφονία της 35χρονης - Αναζητείται ο σύντροφός της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 09:20 «Παγωμένη» η Λάρισα από τη δολοφονία της 35χρονης - Αναζητείται ο σύντροφός της

Ήταν νεκρή επί μέρες...

Παγωμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λάρισα μετά τη δολοφονία που ήρθε στο φως χθες.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, όλα ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι της Πέμπτης όταν βρέθηκε νεκρή 35χρονη Λαρισαία στο πάτωμα του διαμερίσματος όπου διέμενε επί της οδού Παπαναστασίου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τον ιατροδικαστή να διαπιστώνει ευρήματα που τον οδήγησαν – μετά από εξέταση – στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία. Παράλληλα, προκύπτει ότι η γυναίκα ήταν νεκρή επί ημέρες.

Από την έρευνα της Αστυνομίας , σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της – υπήκοος Πακιστάν – ο οποίος εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται.

Σημειώνεται ότι αυτήν την ώρα – πρωί Παρασκευής – στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται στελέχη του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και της Ασφάλειας Λάρισας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση