Αρνητικά όλα τα rapid tests σε Αμφίκλεια & Ελάτεια - Συνεχίζει να βγάζει πολλά θετικά η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 10:44 Αρνητικά όλα τα rapid tests σε Αμφίκλεια & Ελάτεια - Συνεχίζει να βγάζει πολλά θετικά η Λαμία

Σε δύο δήμους βρέθηκαν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια δωρεάν rapid tests στους πολίτες.

Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας αν και το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό σε σύνολο 27 τεστ βγήκαν όλα αρνητικά. Συγκεκριμένα έγιναν 12 στο Δημοτικό Κατάστημα Ελάτειας και άλλα 15 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στην Αμφίκλεια.

Αντίθετα στη Λαμία, συνεχίζουν να βγαίνουν θετικά κατά δεκάδες.

Ειδικότερα, στα Γαλανέικα έγιναν 153 rapid tests με 16 θετικά (10.46%) που αντιστοιχούν σε 6 άνδρες και 10 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 54 έτη και στην πλατεία Ελευθερίας άλλα 70, με 4 θετικά (5.71%) που αφορούν σε 2 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση