Καλή Σχολική Χρονιά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 18:00 Καλή Σχολική Χρονιά!

Χαμόγελα και αισιοδοξία στο φετινό ξεκίνημα, χωρίς μάσκες και αποστάσεις…

Από το 7ο Γυμνάσιο, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, ξεκίνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών τους αγιασμούς για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2022-23.

Μιας χρονιάς που όλοι εύχονται ότι θα είναι καλύτερη, τουλάχιστον από πλευράς πανδημίας.

Η διαφορετικότητα, σε σχέση με την παρουσία ανήλικων και ενήλικων στον αγιασμό, χωρίς μάσκες και χωρίς τις αποστάσεις που τους χώριζαν τις δύο προηγούμενες χρονιές, έφερε αισιοδοξία και όλοι επισήμαναν την ανάγκη να δούμε φέτος περισσότερα χαμόγελα.

Στο 7ο Γυμνάσιο βρέθηκε επίσης ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας Θανάσης Παπαχρήστος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και γονείς μαθητών.

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του σχολείου Βασιλική Ηλιοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση