Γ. Οικονόμου από την Νέα Άμπλιανη Λαμίας: Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 13:23 Γ. Οικονόμου από την Νέα Άμπλιανη Λαμίας: Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο 7ο Γυμνάσιο Άμπλιανης για τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Το σχολείο είναι οι γνώσεις, είναι οι σχέσεις ζωής με τους δασκάλους και τους συμμαθητές, είναι η αγωγή και οι αρχές. Το σχολείο είναι το θεμέλιο αλλά και η κινητήριος δύναμη για τα καλύτερα που είναι μπροστά. Η βάση για την ενήλικη ζωή.

Γι αυτό χρειάζεται να  συνεχίσουμε να προσπαθούμε όλοι ώστε τα σχολειά μας να είναι χώροι έμπνευσης, εξέλιξης και χειραφέτησης. Με σχέδιο συνεχίζουμε τα σταθερά βήματα, συνεχίζουμε να εισάγουμε καινοτομίες για ένα σχολείο αντάξιο των παιδιών μας.

Εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλό ξεκίνημα με αισιοδοξία και όραμα, για μια δημιουργική σχολική χρονιά

Δείτε δηλώσεις του κ. Οικονόμου ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση