Φθιώτιδος Συμεών: Πρέπει να στηρίξουμε όλοι το Μουσικό Σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 13:42 Φθιώτιδος Συμεών: Πρέπει να στηρίξουμε όλοι το Μουσικό Σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελέσθηκε από το Σεβασμιώτατο ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά…

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, ήταν και φέτος στο πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών για την τέλεση του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο Ποιμενάρχης πριν αναχωρήσει για Δομοκό και μετά τον αγιασμό στα Γυμνάσια και Λύκεια Μακρακώμης - Σπερχειάδας, έφτασε στο Μουσικό Σχολείο, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής Νικόλαος Τζήμας, παρουσία των τοπικών και πολιτικών αρχών. Ο τελευταίος στην ομιλία του προς τους μαθητές αποκάλυψε το ρόλο του Σεβασμιωτάτου στην πλήρωση πολλών θέσεων εκπαιδευτικών στο σχολείο, σηματοδοτώντας μια καινούρια αρχή.

Και στις δικές του δηλώσεις ο Σεβασμιώτατος όμως τόνισε τους δεσμούς του συγκεκριμένου σχολείου με τις εκπαιδευτικές δομές της Μητρόπολης, καθώς όλοι οι καθηγητές του Ωδείου της Μητρόπολης είναι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου και ζητώντας από όλους τη στήριξη του.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγιασμός από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά,ς τελέσθηκε στο 7ο Γυμνάσιο στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση