Απανωτά τα θανατηφόρα τροχαία στην Εύβοια!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 07:06 Απανωτά τα θανατηφόρα τροχαία στην Εύβοια!

Δύο δικυκλιστές σκοτώθηκαν με λίγες ώρες διαφορά. Σοβαρά τραυματισμένοι πατέρας και γιος μετά από σύγκρουση με γεωργικό μηχάνημα.

Πριν συνέλθει η τοπική κοινωνία από το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Κωνσταντίνο Αμαρύνθου που στοίχισε τη ζωή ενός 45χρονου μοτοσυκλετιστή, από τον Οξύλιθο, την ίδια μέρα (12/9) είχαμε ένα ακόμη δυστύχημα στα «Δύο Δέντρα» Χαλκίδας.

Γύρω στις  17:00’, 26χρονος Ουκρανός φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και να εξετράπη της πορείας του, χτυπώντας σε περίφραξη και καταλήγοντας σε ελαιώνα.

Ο νεαρός μοτοσυκλετιστής δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από το ΤΤ Χαλκίδας που ανέλαβε την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Μία ώρα περίπου αργότερα στην Κάρυστο, είχαμε σοβαρό τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧΕ, με γεωργικό μηχάνημα που οδηγούσε 74χρονος.

Το δεύτερο όχημα φέρεται να πετάχτηκε στο δρόμο που κινούνταν το ΙΧΕ, με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να τραυματιστούν σοβαρά ο 47χρονος οδηγός και ο ανήλικος γιος του ηλικίας 15 ετών.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του παιδιού  επενέβη η Π.Υ. Καρύστου με 5 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Ο πατέρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ διακομίστηκε με άλλο ΙΧ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ το ασθενοφόρο περίμενε τον απεγκλωβισμό του μικρού τον οποίο και αρχικά διακόμισε στο Νοσοκομείο - ΚΥ Καρύστου, πριν διακομιστεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καρύστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση