Μακρακώμη: Τίμησαν την 79η επέτειο της ιστορικής μάχης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 15:45 Μακρακώμη: Τίμησαν την 79η επέτειο της ιστορικής μάχης

Ο Δήμος Μακρακώμης και η Κοινότητα Μακρακώμης, τίμησαν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου την 79η επέτειο από την ιστορική «Μάχη της Μακρακώμης» της 6ης Οκτωβρίου 1943.

Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας Αρχιμανδρίτης Πατέρας Κύριλλος Πάρης, μαζί με τους Πατέρες Δημήτριο Κυρίτση και Παρθένιο, τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων και ακολούθησε ο Πανηγυρικός της ημέρας με την ατάθεση στεφάνων.


Οι οικοδεσπότες, Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής και Πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Λιάσκας, υποδέχτηκαν επίσημους, φορείς, συλλόγους και πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Μεταξύ αυτών ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο Διοικητής του Α.Τ Σπερχειάδας Αστυνόμος Α’ Γεώργιος Σταθοκώστας, ο Εκπρόσωπος του ΚΕΥΠ Λαμίας Υπολοχαγός Πεζικού Κωνσταντίνος Λεπίδας, ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής από την Π.Υ. Μακρακώμης Πυρονόμος Γεώργιος Παπαναγιώτου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση