Οδηγούσε φορτηγό χωρίς δίπλωμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 18:44 Οδηγούσε φορτηγό χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθη από το Λιμενικό…

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 48χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, πρωινές ώρες της Παρασκευής (14/10), εντός του νότιου εμπορικού λιμένα Χαλκίδας, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε χθες από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στη θαλάσσια περιοχή ''Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ'' Χαλκίδας του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, εντοπίστηκε 55χρονος Έλληνας να έχει αλιεύσει με ελεύθερη κατάδυση, έξι κιλά (6kg) όστρακα του είδους ''ΚΥΔΩΝΙΑ'', απαγορευμένου στην ερασιτεχνική αλιεία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων κατασχέθηκε και στη συνέχεια καταστράφηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση