Ποια είναι η άστεγη που αφαίρεσε τη ζωή της 12χρονης στο Παρίσι με φρικτό τρόπο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 23:02 Ποια είναι η άστεγη που αφαίρεσε τη ζωή της 12χρονης στο Παρίσι με φρικτό τρόπο

Τον Αύγουστο είχε διαταχθεί η απέλασή της από την Γαλλία επειδή δεν είχε άδεια παραμονής.

Νέα δεδομένα έρχονται στη δημοσιότητα για τη φρικτή δολοφονία της 12χρονης Λολά στο Παρίσι, η οποία βασανίστηκε στα χέρια μιας 24χρονης άστεγης γυναίκας με καταγωγή από την Αλγερία.

Η απαγωγέας της κατηγορείται όχι μόνο για τη δολοφονία της, αλλά και για "βιασμό με πράξεις βασανιστηρίων και βαρβαρότητας".

Ο δικηγόρος της ζήτησε κατά την ανάκριση να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας.

Η Ντάμπια Μπ. έφτασε νόμιμα στη Γαλλία το 2016 με φοιτητική βίζα, ενώ το 2018 έκανε καταγγελία στην αστυνομία ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Τον περασμένο Αύγουστο, η αστυνομία διέταξε την απέλασή της από τη χώρα επειδή δεν είχε άδεια παραμονής.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στην εισαγγελία του Παρισιού, υπέπεσε σε αντιφάσεις: παραδέχτηκε και αρνήθηκε τα γεγονότα πολλές φορές, αλλά ταυτόχρονα αποκάλυψε φρικτές λεπτομέρειες της απαγωγής της 12χρονης.

Τι έχει γίνει γνωστό - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι εισήλθε στο κτίριο της εργατικής πολυκατοικίας "Μανέν" στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού όπου κατοικούσε με την οικογένειά της η Λολά και όπου βρήκε φρικτό θάνατο αφού οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την είσοδό της.

Όπως παραδέχθηκε στην κατάθεσή της, "έσυρε" τη Λόλα στο διαμέρισμα της αδερφής της, που έμενε στην ίδια πολυκατοικία. Στη συνέχεια, την ανάγκασε να κάνει ντους και τη βίασε. "Την άρπαξα από τα μαλλιά, έβαλα το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια της (...), είχα οργασμό", μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1, που απέκτησε πρόσβαση στην κατάθεσή της.

"Ούτε κρύο, ούτε ζέστη" - Οι αριθμοί στα πέλματα των ποδιών

Η 24χρονη δεν αρκέστηκε στον βιασμό της 12χρονης. Την έπνιξε αφού την φίμωσε με μονωτική ταινία και το παιδί πέθανε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από ασφυξία.

Στη συνέχεια, η Ντάμπια Μπ. ήπιε έναν καφέ, άκουσε μουσική και προχώρησε στον τεμαχισμό του σώματος με ψαλίδι ή μαχαίρι. Το κεφάλι της μικρής φαινόταν σχεδόν αποκομμένο από το σώμα. Το μακάβριο τελετουργικό συνεχίστηκε ενώ η Ντάμπια παραδέχεται ότι ήπιε το αίμα του θύματος αφού το έβαλε σε ένα μπουκάλι.

Αν και η αστυνομία δεν έχει βρει κάτι που να το επιβεβαιώνει, γαλλικά ΜΜΕ μεταδίδουν αυτή η περιγραφή έγινε από την ίδια στην κατάθεσή της. Στο πόρισμα της νεκροψίας αναφέρεται επίσης ότι το κοριτσάκι είχε γραμμένο με κόκκινο χρώμα τους αριθμούς μηδέν (0) και ένα (1) στα πέλματα των ποδιών της.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση