Λαμία: Το ΚΞΓ «House of English» συμμετείχε στη δράση ενάντια στην παιδική κακοποίηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 12:30 Λαμία: Το ΚΞΓ «House of English» συμμετείχε στη δράση ενάντια στην παιδική κακοποίηση

Τα Κέντρων Ξένων Γλωσσών σε όλη την Ελλάδα λένε "No more!" στην παιδική κακοποίηση.

Ηχηρό μήνυμα μη ανοχής στους κακοποιητές, αλλά και δημιουργίας ομπρέλα προστασίας γύρω από τα παιδιά, μέσα από ανθρώπινες αλυσίδες αλλά και συζήτηση, ήταν ο σκοπός της χθεσινής δράσης των Κέντρων Ξένων Γλωσσών όλης της Ελλάδας.

«Πρέπει να υψώσουμε τη φωνή μας ενάντια στα φρικτά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό», λένε οι δύο εκπαιδευτικοί κέντρων ξένων γλωσσών, η Άννα Καρανικόλα από τη Λέρο και η Μαρία Ντάβου από την Αθήνα, που ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία.

Το House of English της Λαμίας συμμετείχε σε αυτή τη δράση, σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα και λέγοντας #nomore στην παιδική κακοποίηση.

«Σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα γίναμε σήμερα μικροί και μεγάλοι μια ανθρώπινη αλυσίδα και είπαμε #nomore στην παιδική κακοποίηση! Αν και αργία για την πόλη μας ανταποκριθήκαμε στην εξαιρετική πρωτοβουλία των συναδέλφων Μαρία Ντάβου & Άννα Καρανικόλα και λάβαμε μέρος στην Πανελλήνια συμβολική δράση ΚΞΓ ενάντια στην παιδική κακοποίηση.
#nomore»

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση