Δήμος Λαμιέων: Καθαριότητα σε Άγιο Λουκά και Παγκράτι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 17:40 Δήμος Λαμιέων: Καθαριότητα σε Άγιο Λουκά και Παγκράτι

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Δήμου Λαμιέων σχετικά με παρεμβάσεις καθαριότητας που πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία του Δήμου σε Άγιο Λουκά και Παγκράτι.

«Με βασική προτεραιότητά της την καθαριότητα σε όλες τις συνοικίες και γειτονιές της πόλης, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών με πλύσιμο πλατειών, δρόμων, αποκομιδή απορριμμάτων, καλλωπισμό και συντήρηση χώρων πρασίνου.

Συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων πραγματοποίησαν μια ακόμα παρέμβαση στις περιοχές του Αγίου Λουκά και του Παγκρατίου, «φρεσκάροντας» κάθε σημείο υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητας Κώστα Μουστάκα.

Ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος για μια ακόμη φορά τόνισε ότι η λειτουργική και καθαρή πόλη είναι ο «δείκτης πολιτισμού» που όλοι θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους καθαριότητας για την σημαντική και άοκνη προσπάθεια τους να βρίσκεται η πόλη σε αυτό το επίπεδο».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση