Νέα κινητοποίηση από τους Φοιτητικούς Συλλόγους Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 19:32 Νέα κινητοποίηση από τους Φοιτητικούς Συλλόγους Λαμίας

Διαμαρτυρία έξω από το Αμφιθέατρο την ώρα του καλωσορίσματος των πρωτοετών…

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Λαμίας και συγκεκριμένα των Συλλόγων ΣΘΕ, Φυσικού και Μαθηματικού, προχωρούν σε νέα κινητοποίηση την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 έξω από τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  (Πρώην ΤΕΙ).

Θυμίζουμε ότι την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Φυσικής με καλεσμένους εκπροσώπους τοπικών  φορέων, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, τον Αντιπρύτανη, τον Κοσμήτορα της σχολής και τον  Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους πρόκειται για «μια εκδήλωση στην οποία θα γίνει μια τυπική  παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του τμήματος και δεν θα ανοίγει  βασικά ζητήματα, τα οποία απασχολούν τους φοιτητές καθώς μπαίνουν εμπόδιο σε αξιοπρεπείς και ολοκληρωμένες σπουδές».

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι διεκδικούν:

• ΔΩΡΕΑΝ σίτιση για ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές ανεξαρτήτων οικονομικών κριτηρίων.

• Να ανοίξει χώρος στο πρώην ΤΕΙ για να σιτίζει τους φοιτητές μέχρι  και τη λήξη των μαθημάτων.

• ΔΩΡΕΑΝ μεταφορές για ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές. Να αναλάβει τα έξοδα της γραμμής 4|Άμπλιανη-Πανεπιστήμιο| ο δήμος και η περιφέρεια.

• Άμεση παράδοση σχεδίου ανέγερσης φοιτητικών εστιών από εργολάβους και περιφέρεια στους φοιτητές με χρονοδιάγραμμα, χωρίς ΣΔΙΤ και κριτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση