Γιατί οι συγγενείς 62χρονου Λαμιώτη ζητούν την εκταφή του;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 08:27 Γιατί οι συγγενείς 62χρονου Λαμιώτη ζητούν την εκταφή του;

Είχε εισαχθεί με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας και κατέληξε μετά από 25 ημέρες στη ΜΕΘ…

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει υπόθεση θανάτου 62χρονου Λαμιώτη οικογενειάρχη, ο οποίος απεβίωσε στις 16 Ιανουαρίου στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Λαμίας.

Είχε παρουσιάσει πυρετό και δύσπνοια, όντας θετικός στον κορωνοϊό και στις 22 Δεκεμβρίου 2021, διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε 25 μέρες αργότερα.

Ο θάνατός του υπολογίστηκε στους χιλιάδες θανάτους της πανδημίας, ωστόσο το πιστοποιητικό θανάτου, περιγράφει ότι προήρθε από πολυοργανική ανεπάρκεια και σηπτική καταπληξία. Επίσης στον ιατρικό του φάκελο που συνέλεξε η οικογένεια και εξέτασε δικός της πραγματογνώμονας υποστηρίζουν ότι ο θάνατος προήλθε από δύο θανατηφόρα μικρόβια που αναπτύχθηκαν στην ΜΕΘ και για αυτό κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας Σοφία Σταυράκη, από την Εισαγγελία εξετάζονται θετικά τα αιτήματά τους για τον διορισμό ιατροδικαστή πραγματογνώμονα από τον κατάλογο πραγματογνωμόνων, ώστε να γνωματεύσει για τις αιτίες θανάτου, καθώς και να γίνει εκταφή της σωρού του, προκειμένου να επιβεβαιωθεί περεταίρω η αιτία του θανάτου του και τυχόν άλλες αιτίες.

Δείτε τι δήλωσε η κα Σταυράκη για την υπόθεση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση