Ο Λαμιώτης Αντώνης Ανδρέου των Pink Martini μιλάει για όλα στο «Στούντιο 4»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 08:14 Ο Λαμιώτης Αντώνης Ανδρέου των Pink Martini μιλάει για όλα στο «Στούντιο 4»

Ένας από τους πιο περιζήτητους τρομπονίστες της γενιάς του, ο δικός μας, Αντώνης Ανδρέου από τη Λαμία, μας περιγράφει πως ξεκίνησε η συμμετοχή του στους Pink Martini.

Ο Αντώνης σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μιλάει για τη συμμετοχή του στην ορχήστρα Pink Martini, για την πόλη του, τη Λαμία και περιγράφει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας - Αμερικής.

Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», δίνοντας μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, μιλώντας για το ξεκίνημά του, για την Ελλάδα αλλά και για το πολυπόθητο φούτερ του γνωστού οίκου Balenciaga που έφερε τη Λαμία σε πρώτο πλάνο στη διεθνή μόδα.

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη του:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση