Συναντήσεις εργασίας Σταϊκούρα τη Δευτέρα σε Κέντρο Υγείας και Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 08:35 Συναντήσεις εργασίας Σταϊκούρα τη Δευτέρα σε Κέντρο Υγείας και Νοσοκομείο Λαμίας

Συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας την προσεχή Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 08:30’, στο Κέντρο Υγείας Λαμίας (Θερμοπυλών 77, 3ος όροφος), με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ηλία Καραγεώργο.

Στη συνέχεια, στις 09:00’ ο Υπουργός Οικονομικών θα μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτη Σταμπουλίδη, θα συναντηθεί με τον Διοικητή του νοσοκομείου Ανδρέα Κολοκυθά, παρουσία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση