Σοβαρό τροχαίο με μηχανή στον Μπράλο - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 09:05 Σοβαρό τροχαίο με μηχανή στον Μπράλο - Δείτε εικόνες

Στη μηχανή επέβαινε ένα ζευγάρι - Ο άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ πιο ελαφρά τραυματισμένη ειναι η 43χρονη γυναίκα του.

Η εκδρομή του Σαββατοκύριακου με τη μηχανή ενός ζευγαριού από την Αθήνα, είχε τραγική κατάληξη στη νέα διασταύρωση Αμφίκλειας στο ύψος του Μπράλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το ζευγάρι με τη μηχανή κινούταν κανονικά από Λαμία προς Γραβιά, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κοπέλα η οποία ερχόταν από Αμφίκλεια με κατεύθυνση προς Γραβιά.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο 55χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος διακομιστηκε στο ΓΝ Λαμίας και διασωληνώθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ενώ κατάγματα φέρει και η 43χρονη σύζυγός του, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά εμφανώς σοκαρισμένη.

Στο σημείο βρέθηκαν τυχαία και δύο άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, που εκείνη την ώρα είχαν τελειώσει από την δύσκολη αποστολή στην Ευρυτανία και επέστρεφαν στα σπίτια τους. Οι δυο πυροσβέστες σταμάτησαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, μέχρι να τους παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση