Μία Λαμιώτισσα στην κριτική επιτροπή των Bakery & Pastry Awards 2023

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 11:56 Μία Λαμιώτισσα στην κριτική επιτροπή των Bakery & Pastry Awards 2023

Η σεφ Ελένη Κουμαντάνου ανάμεσα στα 15 μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Bakery & Pastry Awards 2023 όλης της Ελλάδας!

Τα Bakery & Pastry Awards 2023 είναι τα βραβεία που διοργανώνονται από την BOUSSIAS με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και την βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική.

Τις υποψηφιότητες αξιολογεί κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές πανεπιστημίου, θεσμικούς παράγοντες, και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Ανάμεσά τους και η "δική μας" Ελένη Κουμαντάνου, που γνωρίζει καλά τη συνταγή να μας κάνει περήφανους, αλλά και να μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις και την εμπερία της στην τέχνη στην οποία έχει αφιερωθεί!

Γνωρίστε τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που θα αξιολογήσουν τα Bakery & Pastry Awards 2023 https://www.pastryandbakeryawards.gr/judges/.

Η δήλωση της Ελένης στο LamiaReport για αυτή της τη νέα εμπειρία:

«Με μεγάλη μου χαρά φέτος μου γίνονται δύο προτάσεις να είμαι μέλος κριτικής επιτροπής για τη διάκριση εστιατορίων 2023/2024 και παράλληλα να συμμετέχω σε μία 15μελής επιτροπή στην Ελλάδα για τη βράβευση Pastry and Bakery Awards 2023 που διοργανώνονται από την BOUSSIAS με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα υπηρεσίες καταστήματα και την βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική.
Μετά από κάποια χρόνια πορείας, είναι μεγάλη δικαίωση και τιμή στο όνομά σου, ώστε η δική σου συμμετοχή να συμβάλλει στην αξιοπιστία των βραβείων και στην ανάδειξη αυτού του κλάδου.
Η πρόταση έγινε από την δημοσιογράφο και συγγραφέα Άννα Μαρία Παπίρη, MBA Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project Boussias, την οποία και ευχαριστώ για αυτή την όμορφη σκυτάλη.»

Η αρτοποιία και η ζαχαροπλαστική είναι δυναμικό παραγωγικό πεδίο, με σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα για τον τόπο μας.

Ο τομέας έχει μεγάλες δυνατότητες να προσφέρει, απαραίτητα προϊόντα για την καθημερινή ισορροπημένη διατροφή αλλά και καινοτόμες λύσεις για την αξιοποίηση τοπικών υλικών με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη. Τα δύο συγκεκριμένα αυτά βραβεία δημιουργούν το καινοτόμο περιβάλλον, απόθεσης νέων σκέψεων και ιδεών. Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.) https://bit.ly/3Dlaqo4.

Το Βιογραφικό της σεφ Ελένης Κουμαντάνου
Chef-ing History με λίγα λόγια 

  • Καταγωγή από τη Λαμία Φθιώτιδας.
  • Πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Λάρισα για 12 χρόνια
  • Κάτοικος Αθηνών τα τελευταία 5 χρόνια
  • Αποφοίτηση κρατικής σχολής-Λάρισας με 4 υποτροφίες

15 χρόνια στο χώρο της εστίασης ως :
- Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια , Private VIP, Executive  Chef  
- Executive chef action in Greece'/ 'anthology Greek gastronomy'
- Consulting και δημιουργία μενού σε επιχειρήσεις
- Μέλος κριτικής επιτροπής για τη διάκριση εστιατορίων
- Aρθρογράφος σε 3 ηλεκτρονικά περιοδικά στη στήλη ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- Πρώην Aντιπρόεδρος στην Ελληνική Aκαδημία Aρχιμαγείρων
- 13 έτη Eκπαιδευτικός σε Κρατικά και Ιδιωτικά ΙΕΚ και Σχολές Μαγειρικής - Κολλέγια σε Λάρισα, Βόλο, Αθήνα και Λαμία
- Eισηγητής σεμιναρίων Mαγειρικής , Zαχαροπλαστικής  και αρτοποιίας
- Συμμετοχές σε Φεστιβάλ και events Γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα
- Συνεργασίες σε τηλεοπτικά και ιντερνετικά βίντεο μαγειρικής
- Μέλος της κριτικής επιτροπής για τα βραβεία Pastry and Bakery awards 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση