Συμμετέχει στην απεργία η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 14:25 Συμμετέχει στην απεργία η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου…

Με απογευματινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ομοσπονδίας τους, συμμετέχουν στην απεργία της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου οι Επαγγελματοβιοτέχνες Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Φθιώτιδας η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα που έχουν στην οδό Κύπρου και Ανθήλης (πρώην Συγκοινωνιών).

Διαβάστε την ανακοίνωση - κάλεσμα στην κινητοποίηση:

«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Φθ/δας, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΓΣΕΒΕΕ, αποφάσισε να συμμετέχει και να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας μας, Κύπρου & Ανθήλης (πρώην Διεύθυνση Συγκοινωνιών), στα πλαίσια της <<Πανεθνικής Ημέρας Δράσης>> για την στήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών από τις επιπτώσεις της τρέχουσας πολυεπίπεδης κρίσης, τις πολιτικές λιτότητας και φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας.

Η ραγδαία αύξηση στις τιμές ενέργειας, των καυσίμων, των πρώτων υλών, των ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης και η αισχροκέρδεια κάποιων ολίγων, έχουν οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο της Ελληνική κοινωνία-τα νοικοκυριά και τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας και παρεμβάσεις από την ΓΣΕΒΕΕ προς την πολιτεία για στήριξη των νοικοκυριών και των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, δεν τύχαμε θετικής ανταπόκρισης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ. Καλούμε όλους τους συναδέλφους Επαγγελματίες-Βιοτέχνες-Εμπόρους, τους Συνταξιούχους και όλη την κοινωνία του Ν. Φθ/δας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμμετέχουμε στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα:6.00 το απόγευμα στην αίθουσα της Ομοσπονδίας , Κύπρου & Ανθήλης (πρώην Διεύθυνση Συγκοινωνιών).

Συμμετέχουμε στην <<Πανεθνική ημέρα Δράσης>> Στόχος μας είναι η Ελλάδα που δουλεύει - παράγει-δημιουργεί και πετυχαίνει.

Χωρίς <<λουκέτα>> και στρατιές ανέργων.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση