Λαμία: Αυξημένη κίνηση στο κέντρο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 10:26 Λαμία: Αυξημένη κίνηση στο κέντρο (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο κέντρο της Λαμίας, με μεγάλες ουρές να σχηματίζονται κυρίως στον άξονα του ανατολικού τμήματος της πλατείας Πάρκου, στην οδό Κολοκοτρώνη και στην πλατεία Λαού και στις αρχές της Καραϊσκάκης.

Νωρίτερα, λόγω των έργων φυσικού αερίου που γίνονται στην άνω πλευρά της πλατείας Ελευθερίας και της εκτροπής που γίνεται μέσω της πεζοδρομημένης πλευράς της, κάποιοι οδηγοί κατά λάθος κατηφόριζαν την Αποστόλου Κουνούπη (πρώην Τρούμαν) με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόσθετο πρόβλημα στην αρχή της Καραϊσκάκη επί της πλατείας Λαού.

Πλήρωμα της Δημοτικής Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο για την εκτροπή των αυτοκινήτων προς την οδό Διάκου.

Καλό είναι πάντως να αποφεύγεται από τους οδηγούς το κέντρο αν μπορούν να τακτοποιήσουν τις δουλειές τους και χωρίς όχημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση