Με χιόνι ξανά η Οίτη - Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία το πρωί της Κυριακής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 10:43 Με χιόνι ξανά η Οίτη - Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία το πρωί της Κυριακής

Σταδιακή άνοδος και λίγες βροχές Δευτέρα και Τρίτη…

Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα επανήρθε η θερμοκρασία μετά την κακοκαιρία εξπρές που ταλαιπώρησε αρκετές περιοχές της χώρας μας την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου.

Μάλιστα τα χιόνια επανεμφανίστηκαν στην κορυφή της Οίτης, καθώς την πρωταπριλιά - σαν ψέμα - είχαν εξαφανιστεί! Τότε, βέβαια είχαμε σημειώσει ότι τίποτα δεν προεξοφλούσε ότι δε θα ξαναχαλούσε ο καιρός ή δε θα δούμε ακόμη και χιόνι μέσα στον Απρίλιο.

(Η Οίτη το σούρουπο της 20ης Απριλίου 2024 μετά την υποχώρηση των νεφών)

Και όπως φαίνεται και στις προβλέψεις των μετεωρολόγων από τη Δευτέρα το βράδυ και μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι θα πέσουν κι άλλες βροχές στη Φθιώτιδα διατηρώντας τη μέση θερμοκρασία κάτω από τους 20 βαθμούς, ενώ από την Τετάρτη θα υπάρξει περαιτέρω άνοδος.

Η θερμοκρασία που έκανε… βουτιά σε όλη τη χώρα, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να σημειώνονται και πάλι στα ορεινά χωριά της Οίτης και του Παρνασσού.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί - πλην χιονοδρομικών - του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Κυριακής 21/04.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση