Σταϊκούρας: Προχωρούν γρήγορα οι διαδικασίες αποζημιώσεων για την παράκαμψη Αγ. Κωνσταντίνου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 20:55 Σταϊκούρας: Προχωρούν γρήγορα οι διαδικασίες αποζημιώσεων για την παράκαμψη Αγ. Κωνσταντίνου

Δεσμεύθηκαν πάνω από 28 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων…

Έφερε άμεσα αποτελέσματα η συνεργασία του του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, για το θέμα των αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις στην παράκαμψη του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Όπως ενημερώνει ο κ. Σταϊκούρας, εγκρίθηκε η τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2022 και δεσμεύονται 28.010.026,67 ευρώ, που αφορούν στην καταβολή χρηματικών ποσών για τις συγκεκριμένες απαλλοτριώσεις, σε εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων - για εκτάσεις στο έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου» στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας, «τα δύο κρίσιμα βήματα της ολοκλήρωσης των σχετικών κτηματολογικών πινάκων και της δέσμευσης των απαραίτητων πιστώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων υλοποιήθηκαν. Οι διαδικασίες προχωρούν γρήγορα. Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία των βημάτων μέχρι την καταβολή των ποσών στους δικαιούχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση