Απίθανη ατάκα Σαρακιώτη στην Γκάγκα: "Καιρός να παρακολουθήσετε και το Νοσοκομείο Λαμίας"!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 17:56 Απίθανη ατάκα Σαρακιώτη στην Γκάγκα: "Καιρός να παρακολουθήσετε και το Νοσοκομείο Λαμίας"!

«Αν δεν γνωρίζετε εσείς που είστε η καθ’ ύλιν αρμόδια, ας ρωτήσουμε τον περιπτερά απ’ έξω από τη Βουλή ή ας κάνουμε ένα γκάλοπ σε κάποια καφετέρια της Λαμίας…»

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Σαρακιώτη, με θέμα «Δραματική η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας – Η προκλητική αδιαφορία της Κυβέρνησης συνεχίζεται».

Ο κ. Σαρακιώτης παραθέτοντας στοιχεία που φανερώνουν την αποδυνάμωση του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος της Στερεάς Ελλάδας, ζήτησε εξηγήσεις από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Οι εξηγήσεις της κας Γκάγκα δεν κρίθηκαν επαρκείς από τον κ. Σαρακιώτη, ειδικά στο σημείο που του είπε «Εσείς είστε από τη Λαμία, εσείς πείτε μας για ποιο λόγο έχει πρόβλημα το Νοσοκομείο Λαμίας».

Στη δευτερολογία του ο Βουλευτής Φθιώτιδας, απάντησε σκωπτικά στο παραπάνω λέγοντας «Αν δεν γνωρίζετε εσείς που είστε η καθ’ ύλιν αρμόδια, ας ρωτήσουμε τον περιπτερά απ’ έξω από τη Βουλή ή ας κάνουμε ένα γκάλοπ σε κάποια καφετέρια της Λαμίας για ποιο λόγο το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει αυτόν τον καταιγισμό προβλημάτων».

Ακόμα πιο φαρμακερή όμως ήταν η ατάκα του κ. Σαρακιώτη στο κλείσιμο της δευτερολογίας του όταν είπε «ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί τους Υπουργούς και τις συζύγους τους, επιτέλους παρακολουθείστε λίγο τι συμβαίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση