Η πεθερά από το Δομοκό που κέρδισε την Ιταλίδα νύφη της με… γεμιστά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 08:12 Η πεθερά από το Δομοκό που κέρδισε την Ιταλίδα νύφη της με… γεμιστά!

Η ιστορία ενός ερωτευμένου ζευγαριού που αποφάσισε να ζήσει στη Σύρο…

Άφησε την πατρίδα της, την Ιταλία για την Ελλάδα ακολουθώντας την καρδιά της και τον αγαπημένο της και τελικά το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στη Σύρο.

Μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης παρουσίασε η εκπομπή «Εμείς» στο Open με ένα ζευγάρι που αποφάσισε να ζήσει των έρωτά του και να ανοίξει το σπιτικό του στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Εκείνη από τη Σικελία, αλλά εργαζόταν στο Μιλάνο. Εκείνος από το Δομοκό αλλά εργαζόταν στην Αθήνα.

Όταν αποφάσισαν να ζήσουν στην Ελλάδα, και ξεκινούσαν τη νέα τους ζωή ψάχνοντας για δουλειά, αποφάσισαν να αναζητήσουν την τύχη τους στο όμορφο νησί που είχαν επισκεφτεί το Πάσχα του 2009.

Τι ήταν αυτό που «άγχωνε» περισσότερο την Ιταλίδα σε μια ξένη χώρα; Μα το αν θα αρέσει στην πεθερά της! Η τελευταία όμως φρόντισε με την Ελληνική κουζίνα να κερδίσει τη νύφη της με παραδοσιακό αρνί και… γεμιστά που είναι πλέον το αγαπημένο φαγητό της Σισιλιάνας ερωτικής μετανάστριας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση