Στο εργοστάσιο της Unipack Hellas ο Ηλίας Σανίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 11:32 Στο εργοστάσιο της Unipack Hellas ο Ηλίας Σανίδας

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας στην Unipack Hellas (πρώην ΠΑΚΟ).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τη Διοίκηση της UNIPACK HELLAS και τον κ. Μπόγδανο Άγγελο στην Πελασγία, μιας εταιρίας η οποία επενδύει και επεκτείνεται διαρκώς.

Η UNIPAKHELLAS SA., μέλος του INDEVCO Group, ενός πολυεθνικού ομίλου με διάφορες δραστηριότητες στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και των τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, εξαγόρασε την ΠΑΚΟ Α.Ε. το 2018. Οι εγκαταστάσεις στην Πελασγία Φθιώτιδας αποτελούν μια καθετοποιημένη χαρτοβιομηχανία, η οποία παράγει χάρτινες συσκευασίες και πρωτοπορεί στην παραγωγή ανακυκλωμένου χαρτιού συσκευασίας κατάλληλο για παραγωγή κυματοειδούς χαρτονιού στην Ελλάδα από το 1960. Απασχολεί 350 άτομα προσωπικό, ενώ υλοποιεί επενδύσεις ύψους άνω των 50 εκ ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της υφιστάμενης εγκατάστασης και την επέκταση σε νέες μονάδες παραγωγής.

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις εκείνες που σε δύσκολες συγκυρίες επενδύουν και στηρίζουν την Ελληνική Οικονομία. Σήμερα επισκεφθήκαμε μια από αυτές στην περιοχή μας, μια επιχείρηση που με την ολοκλήρωση των επενδύσεων θα καταστεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου στα Βαλκάνια με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση