Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Ανθήλη - Μπράλος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 10:37 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Ανθήλη - Μπράλος

Η Κεντρική Οδός ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε ισχύ εκτροπή κυκλοφορίας μεταξύ του Ημικόμβου (Η/Κ) Ανθήλης και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπράλου, του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας,-Ε65, στο ρεύμα προς Αθήνα, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στην έξοδο Ανθήλης και μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Μπράλου.

Τέλος, σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Αγίας Τριάδας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση