Καλά τα αποτελέσματα από τα rapid tests στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 14:03 Καλά τα αποτελέσματα από τα rapid tests στο Δήμο Λοκρών

Δειγματοληψίες σε Αταλάντη και Αρκίτσα...

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 15 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Αταλάντης, από τους οποίους δεν προέκυψε θετικό κρούσμα.

Επίσης άλλοι 10 έλεγχοι στην είσοδο του Κοινοτικού Καταστήματος Αρκίτσας από τους οποίους επίσης δεν προέκυψε θετικό κρούσμα.

Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον σύμφωνα με το δήμαρχο Αθανάσιο Ζεκεντέ, ο οποίος ευχαριστεί τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση