Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας κοντά στα παιδιά που βρίσκονται σε Δομές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 16:33 Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας κοντά στα παιδιά που βρίσκονται σε Δομές

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας εξασφάλισε τρόφιμα, γλυκά, είδη προσωπικής υγιεινής κ.ά. για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας και του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας.

Τα πακέτα αγάπης παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Καρέλης μαζί με τους θηροφύλακες, που έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δουλειά τους προκειμένου να χαρίσουν λίγα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν αληθινή ανάγκη. Ο Σύλλογος εντείνει τη φιλανθρωπική του δράση όχι μόνο ενόψει των εορταστικών ημερών αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, γνωρίζοντας πως διανύουμε μια περίοδο που δοκιμάζεται στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία.

Τα μέλη του Συλλόγου, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, αθόρυβα και αποτελεσματικά ενισχύουν χωρίς διάκριση εμπερίστατες οικογένειες που απευθύνονται στον Σύλλογο για τρόφιμα.

Ευχόμαστε σε όλους Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος με υγεία, φώτιση και δύναμη!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση