Ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 18:38 Ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

Πλήθος κόσμου στην τελετή των Αγίων Θεοφανίων…

Με λαμπρότητα και την πρέπουσα θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκαν σήμερα σε όλη τη χώρα τα Θεοφάνια και ο Αγιασμός των Υδάτων.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο, τελέστηκε ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού για τη γιορτή των Θεοφανίων στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τον Προϊστάμενο και εφημέριο του Ναού, πατέρα Κωνσταντίνο Ρεντίφη.

Η επίσημη κατάδυση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του λιμανιού με αρκετούς νεαρούς να βουτούν στο νερό για τον Σταυρό, αλλά τα αδέρφια Τάνου να τον φτάνουν πρώτα, τη στιγμή που ντόπιοι αλιείς άναψαν καπνογόνα.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Ιωάννης Συκιώτης, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιδήμαρχος Αγίου Κωνσταντίνου, Νικόλαος Παπαγρηγορίου, ο Διευθυντής του Α.Τ. Καμένων Βούρλων, Απόστολος Στεργιόπουλος, η Διοικητής του Β’ Λιμενικού Τμήματος Αγίου Κωνσταντίνου, Ανθυποπλοίαρχος Χαραλαμπία Κρίμπα, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίου Κωνσταντίνου, Ανθυποπυραγός Παναγιώτης Κοτρώνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μαύρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση