Νέες επιχειρηματικές αποστολές από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 23:48 Νέες επιχειρηματικές αποστολές από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής…

Μετά την επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή στη Βαρσοβία (12 & 13 Δεκεμβρίου 2022), το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σχεδιάζει για το 2023 την υλοποίηση επιχειρηματικών αποστολών στα πλαίσια διεθνών τουριστικών εκθέσεων.

Σύμφωνα και με το πλάνο που έχει καταρτίσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο προγραμματίζει στοχευμένες επιχειρηματικές αποστολές δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού να προωθήσουν το τουριστικό προϊόν & να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις.

Όσες επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επιθυμούν να συμμετάσχουν, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Πατήστε ΕΔΩ.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους έγκαιρα, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης για την καλύτερη οργάνωση της αποστολής, ενώ θα τηρείται και σειρά προτεραιότητας. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα υποστηρίξει οικονομικά τη συμμετοχή τους σε μεγάλο ποσοστό.

Σημειώνεται ότι η λίστα συμμετοχής στα διεθνή εκθεσιακά γεγονότα είναι ενδεικτική και ως Επιμελητήριο θα εξετάζεται κάθε φορά η συμμετοχή του ή όχι, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλώνεται κάθε φορά.

Υπεύθυνος Εκθεσιακής Πολιτικής Επιμελητηρίου Φθιώτιδας: κ. Χρήστος Σανίδας

Υπεύθυνος δράσης: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση