Χιονίζει στη Λαμία - Κλειστά όλα τα σχολεία σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 10:26 Χιονίζει στη Λαμία - Κλειστά όλα τα σχολεία σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη (9/2) στο Δήμο Λαμίεων.

Ο χιονιάς επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης και την πόλη της Λαμίας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο μας ενημέρωσε ότι λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη κλειστά.

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου:

«Με σχετικές αποφάσεις  του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από επικοινωνία και αιτήματα των Προϊσταμένων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας για την Πέμπτη 9η Φεβρουαρίου 2023  των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Λαμιέων.

Οι ανωτέρω αποφάσεις εκδόθηκαν, λόγω των επικρατουσών έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, της αιφνίδιας έντονης χιονόπτωσης,  του έντονου ψύχους και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο μας,  σε συνδυασμό με την ανάγκη να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας.».

Δείτε βίντεο από τη χιονισμένη Λαμία:

Αυτή την ώρα (8:00') η χιονόπτωση συνεχίζεται μέσα στην πόλη, ενώ έντονη είναι η χιονόπτωση και στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία.

Στο δρόμο προς Δομοκό χιονίζει έντονα επίσης από νωρίς το πρωί, ενώ ασθενή χιονόπτωση έχουν αυτή την ώρα και στο δρόμο προς Μπράλο.

Έντονη χιονόπτωση από νωρίς το πρωί έχουμε επίσης και σε όλη την ανατολική Φθιώτιδα. Στην εθνική οδό χρειάζεται προσοχή στους Αγίους Θεοδώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση