Ράχες: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους από το Σύλλογο «Αλόπη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 09:33 Ράχες: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους από το Σύλλογο «Αλόπη»

Συγκέντρωση ειδών: Παρασκευή, Δευτέρα και Τρίτη, 9:00 - 13:00, στο Δημοτικό κατάστημα Ραχών (έναντι Αγ. Χαραλάμπους) - Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών «Αλόπη», απευθύνει έκκληση για συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας, με σκοπό την άμεση ενίσχυση των κατοίκων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί στη νέα έδρα του συλλόγου «Αλόπη», στο Δημοτικό κατάστημα Ραχών (έναντι Αγ. Χαραλάμπους), την Παρασκευή (10/02), τη Δευτέρα (13/02) και την Τρίτη (14/02), κατά τις ώρες: 09.00 - 13.00

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση:

Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών Αλόπη
Ράχες Φθιώτιδας
Facebook Page:
 Αλόπη - Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών
Facebook Group:
 Αλόπη - Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση