Αναβλήθηκε το ματς Κυπέλλου Λαμίας - ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 15:30 Αναβλήθηκε το ματς Κυπέλλου Λαμίας - ΠΑΟΚ

Η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων…

Αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet Λαμία-ΠΑΟΚ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Το χιόνι που κάλυψε από άκρη σε άκρη το γήπεδο δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην Επιτροπή Διοργανώσεων που εισηγήθηκε σχετικά στη διοργανώτρια ΕΠΟ που πήρε και την απόφαση αναβολής.

Η Επιτροπή έλαβε υπόψη, τόσο την έκθεση του παρατηρητή αγώνα από την πρωινή σύσκεψη, αλλά και τον έλεγχο της αθλητικής εγκατάστασης και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Το LamiaReport επικοινώνησε και με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου που επιβεβαίωσε και την κοινή διάθεση των δύο ομάδων να μη γίνει το παιχνίδι ώστε να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών τους αλλά και των φιλάθλων που θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση