Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Είμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς του Κόμματος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 08:00 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Είμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς του Κόμματος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με τους κατοίκους της Κοινότητας είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων την Κυριακή το πρωί…

Στο Κόμμα Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποδεχόμενος πρόσκλησης της Επιτροπής αγώνα των κατοίκων κατά των έργων που έχουν φέρει την καταστροφή στην περιοχή.

Ενόψει της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ενώ από το Δικαστήριο έχει δοθεί αυτεπαγγέλτως προσωρινή διαταγή για τη ρύθμιση της κατάστασης και την εκτέλεση τεχνικών εργασιών, οι κάτοικοι θέλησαν να ενημερώσουν αναλυτικά τον κ. Παπαϊωάννου για το πρόβλημα και για τα όσα πρέπει να γίνουν άμεσα.

Μάλιστα ο υποψήφιος Δήμαρχος τάχθηκε κι εκείνος υπέρ σε μια ανοιχτή διαδικασία σε αίθουσα Δικαστηρίου και υποσχέθηκε ότι θα είναι στο πλευρό των κατοίκων για να βρεθεί μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα που αφορά όλη τη νότια Λαμία και όχι μόνο το Κόμμα.

Ο κ. Παπαϊωάννου, που βρέθηκε στο Κόμμα μαζί με συνεργάτες του, γνωρίζοντας πολλά από τα σημεία που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα, επέμεινε στο θέμα της επόμενης ημέρας, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μείνουν στα ευχολόγια ώστε να μην έχουμε κακοκαιρία και συμβεί το ίδιο ή και χειρότερο κακό, με εκείνο του Δεκεμβρίου του 2021 και θρηνήσουμε ακόμη και ζωές.

Να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή αγώνα των πλημμυροπαθών του Κόμματος είχε προσκαλέσει και τη δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Νίκου Σταυρογιάννη, ενώ παραβρέθηκε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Νίκος Πάπουτσας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση