Κοντά στους πλημμυροπαθείς του Κόμματος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Ιακωβής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 12:00 Κοντά στους πλημμυροπαθείς του Κόμματος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Ιακωβής

«Θα ασκήσουμε τώρα και στο μέλλον αφόρητη πίεση στους εμπλεκόμενους φορείς για να μην ξαναδούμε το δράμα των κατοίκων του Κόμματος»…

Στα Δικαστήρια Λαμίας βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (16/2) το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών «Πρώτα η Λαμία», Παναγιώτης Ιακωβής, προκειμένου να εκφράσει την συμπαράστασή του στους πλημμυροπαθείς της Κοινότητας Κόμματος, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά των έργων που "πνίγουν" την περιοχή.

Όπως δεσμεύθηκε ο κ. Ιακωβής, τώρα και στο μέλλον θα ασκήσουν αφόρητη πίεση στους εμπλεκόμενους φορείς ώστε οι κάτοικοι του Κόμματος να μην ξαναζήσουν το ίδιο δράμα με εκείνο της 12ης Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση